Rotterdammers komen goed weg tegen FC Twente

25 september 2005 14:26

Feyenoord kwam erg goed weg met de drie punten. De thuisploeg was in de eerste helft al steeds gevaarlijk met stilstaande momenten. In de tweede helft kreeg Feyenoord weinig kansen meer en waren de kansen voor de goal van Lodewijks te noteren. Goed optreden van de Feyenoord keeper en het ontbreken van de scherpte bij de FC Twente spitsen voorkwamen dat het echt spannend werd. Dat gebeurde pas vlak voor tijd toen de aansluitingstreffer werd gescoord. Dat zorgde voor nog vijf hectische minuten voor de goal van de Rotterdammers. Tot de gelijkmaker kwam het echter niet meer. Via een afstandschot werd het uit een counter zelfs nog 1-3.