Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord blijft ongeslagen: 1-3 in Enschede

25 september 2005 14:25

Feyenoord is ook na het zesde competitieduel nog steeds zonder puntverlies. In Enschede won de ploeg met 1-3. Feyenoord speelde weinig indrukwekkend, maar wist wel professioneel te winnen. De eerste goal van Romeo Castelen, een afstandschot na een assist van Bosschaart van links, bracht Feyenoord in een zetel. De ploeg kon haar eigen spelletje van achteruit blijven spelen zonder zich al te druk te maken. De club uit FC Twente bleef in de lucht wel gevaarlijk.

Toen Castelen vlak na rust per toeval de 0-2 achter een zwak reagerende Pasveer schoot, het schot leek bedoeld als voorzet, leek het duel gespeeld. Vanaf dat moment drong FC Twente aan. De ploeg kreeg kansen, maar verzuimde de aansluitingstreffer te maken. Dat gebeurde pas vijf minuten voor tijd via het hoofd van zomer. Toen leek Feyenoord nog een heet slot tegemoet te gaan. Dat viel uiteindelijk mee. In de counter besloot Kuyt ook maar eens van afstand te schieten en Pasveer te testen. Hoewel de bal recht door het midden ging versloeg Kuyt de keeper er toch mee. Daarmee besliste hij het duel met 1-3 en kon Feyenoord de drie punten weer mee naar huis nemen.

Het spel was niet om naar huis te schrijven, de punten en daarmee de stand op de ranglijst des te meer.




Tags

enschede castelen kuyt pasveer twente afstandschot besliste bosschaart counter drong lucht reagerende romeo slot zetel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot avila brands driessen gaal geluisterd gio gunnen hag input kasperk kloese kraay lingr liverpool meijer middenveldert pastoor podcast pusic rvp slot sobat twente voortzetten wehave yoda