Transparent
Inloggen
Sluiten

Selectie Feyenoord van trainingskamp naar trainingskamp

24 september 2005 11:49 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: K

Het Algemeen Dagblad meldt dat Feyenoord zowel voor het uitduel in Europees verband tegen Rapid Boekarest als voor de uitduels tegen FC Twente en FC Utrecht in trainingskamp gaat van te voren. Erwin Koeman hoopt door vroegtijdig af te reizen zijn ploeg in deze zware week toch voldoende rust te geven. De ploeg zal vanmiddag al met de bus naar Enschede vertrekken. Daarna volgt de trip naar Boekarest. Vrijdagmiddag komt de ploeg terug uit Roemenie en zaterdag zullen ze dan alweer in afzondering gaan voor het duel tegen FC Utrecht.

Koeman in het Algemeen Dagblad: "Ik vind het mijn taak een programma op te stellen waarbij de spelers nog zoveel mogelijk rust krijgen. In landen als Itali? en Spanje kijkt niemand op van een planning als deze. Daar gaan clubs zelfs voor thuiswedstrijden in trainingskamp."

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

trainingskamp boekarest koeman utrecht afzondering enschede erwin itali rapid roemenie twente uitduels

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea citrate fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda