Transparent
Inloggen
Sluiten

1-1 gelijkspel domper in lege Kuip

15 september 2005 20:54

Feyenoord is de eerste ronde van de UEFA Cup matig gestart. In eigen huis kwam de ploeg niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen het matige Rapid Boekarest. Dat betekende het eerste puntverlies voor Feyenoord coach Erwin Koeman. Het duel werd in een troosteloze setting gespeeld. Door de lege Kuip gaf het duel het gevoel van een verplichte oefenwedstrijd. Dat werd nog eens versterkt door de regen die de hele wedstrijd neerdaalde op De Kuip.

Aan het einde van de eerste helft kwam Feyenoord op voorsprong via een doelpunt van topscorer Dirk Kuyt. Feyenoord ging in de tweede helft rustig op zoek naar meer goals. Waar de ploeg daarmee worstelde, kwamen de Roemenen een kwartier voor tijd plotseling op gelijke hoogte. Bij een counter maakte Greene hands. Dat betekende een penalty en de 1-1 voor de Roemenen. Greene mocht nog van geluk spreken dat hij werd gespaard van een gele kaart. Anders had hij er met twee keer geel vanaf gemoeten.




Tags

kuip betekende greene roemenen boekarest counter erwin hands koeman kuyt rapid regen setting topscorer troosteloze uefa worstelde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda