Transparent
Inloggen
Sluiten

De Guzman stelt beslissing over nationaliteit uit

15 september 2005 16:40

Verslaggever: K

Het weekblad Sportweek komt deze week met een artikel over het talent Jonathan de Guzman, die mogelijk vanavond zijn debuut kan maken voor Feyenoord. De Guzman speelt het liefst als schaduwspits, maar kan ook op de flanken uit de voeten. In het blad laat hij weten voorlopig nog geen keuze te willen maken voor welk nationaal elftal hij uit gaat komen. Selecties van Canada houdt hij voorlopig af. Oranje ziet hij als een mogelijkheid. Hij wil zich eerst richten op een basisplaats bij Feyenoord.

Zaakwaarnemer Jan de Visser in Sportweek: "Hij is ?cht goed. Ik snapte niet dat Feyenoord zo driftig op zoek was naar een linkshalf met Jonathan in huis. Hij speelt al heel volwassen, is sterk aan de bal en kan een goal maken."

Meer op




Tags

guzman jonathan nationaliteit sportweek blad canada cht driftig flanken linkshalf oranje schaduwspits snapte visser weekblad

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.434 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fitheid gelul jacobs jans joseph kraaij liverpool marquis meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie ron schreuder slot stengs streuer twente wereldsalaris