Transparent
Inloggen
Sluiten

Opnieuw onderhandelingen over status Braziliaanse satellietclub

7 december 2000 22:38

Verslaggever: RvN

Naast onderhandelingen over Alessandro is Rob Baan momenteel ook in Brazilie om opnieuw te onderhandelen over de status van de satellietclub America MG, zo hoorden we vandaag in de Kuip. De ploeg uit Belo Horizonte is zoals we eerder onthulden niet tevreden over het bedrag dat de Brazilianen jaarlijks krijgen van Feyenoord. Eerder dit jaar kwamen ze al naar Rotterdam om daarover te onderhandelen. Toen eindigden die onderhandelingen niet tot een akkoord. Vanwege de toegenomen transersommen wil de club een hoger bedrag. Feyenoord kan namelijk als onderdeel van de overeenkomst jaarlijks onder gunstige voorwaarden een speler overnemen van de Brazilianen.

Meer op
Tags

satellietclub alessandro baan belo horizonte kuip onthulden toegenomen transersommen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.089 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat afwijkende aursnes bui cool coolen cornervlag danall dessers dirkteur droogjes frustaties gelul gezichten hallelujah hanegem hype koevermans kokcu linssen oranje pedersen rondo slot til toeslaan toornstra vakkiek willykment