Transparent
Inloggen
Sluiten

'Geen moeite met resultaatvoetbal'

3 februari 2000 23:56

Verslaggever: RvN

Beenhakker liet na afloop van de wedstrijd geen enkele moeite met resultaatvoetbal Hij zei puur te hebben gekozen voor resultaat, omdat Feyenoord Kalou, van Wonderen en Van Gastel miste. Dat vond hij overigens geen excuus, 'want daar hoor je mij niet over' aldus Beenhakker.

Zowel als coach als voetballiefhebber zei Beenhakker geen problemen te hebben met de manier waarop feyenoord in de wedstrijd had gespeeld. Vanwege het belang van de wedstrijd, 8 verliespunten of 2 verliespunten meer dan PSV maakt een groot verschil uit in de race om het kampioenschap. 'Dat rechtvaardigd dat Feyenoord de kist dichtgooide' aldus Beenhakker.

Dat Feyenoord dit bijna in perfectie deed gaf de ervaring aan van de ploeg die al een paar jaren bijeen in en gerijpt is in het Europese voetbal, aldus Beenhakker.

Meer op




Tags

beenhakker resultaatvoetbal verliespunten dichtgooide excuus gastel gerijpt kalou kist perfectie rechtvaardigd voetballiefhebber wonderen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda