Transparent
Inloggen
Sluiten

NEC traint achter gesloten deuren

9 september 2005 07:38

In de Gelderlander staat te lezen dat NEC voor het duel tegen Feyenoord zelfs een heuse gesloten training afwerkt in het stadion. "Dat geeft ons de kans om in alle rust cornervarianten en andere standaardsituaties door te nemen. In de tijd dat ik zelf nog voetbalde, gebeurde dat zelden, hoogstens rond Europa Cup-wedstrijden. Maar de tijden zijn veranderd, tegenwoordig worden zelfs de trainingen door de tegenstanders gescout. Daarom vond ik het verstandig om voor ??n keer geen pottenkijkers toe te laten."

Bij NEC maakt de nieuwe aanwinst Jasar Takak zijn debuut. Muslu Nalbantoglu, Rob Wielaert en Bart van den Eede zijn lichte twijfelgevallen voor zondag.




Tags

cornervarianten eede gelderlander gescout jasar muslu nalbantoglu pottenkijkers takak twijfelgevallen voetbalde wielaert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.452 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda