Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman over transferperiode en het mislopen van spelers als Karagounis

7 september 2005 18:44

Verslaggever: K

Het weekblad Sportweek heeft deze week een interessant interview met Feyenoord coach Erwin Koeman door Bart Vlietstra. Hij gaat in dat interview onder andere in op zijn verwachtingen voor het huidige Feyenoord en op de afgelopen transferperiode. De club kon de toppers houden, maar wist geen versterking aan te trekken.

?We zochten iemand voor de linkerkant, ter vervanging van Bart Goor, een alternatief voor Alfred Schreuder plus misschien nog een linksback. We hebben ons best gedaan om die te vinden, maar dan moet de andere club wel meewerken. Met ??n jongen waren we bijna rond, maar die ging ineens naar een andere club. Je hebt ook spelers die niet in de eredivisie willen spelen, zoals Karagounis die nu bij mijn broer speelt in Portugal. Of spelers wiens salaris wij niet kunnen betalen. Het zij zo. Ik ben niet ontevreden. De spoeling was wat dun de eerste weken, maar straks krijg ik meer mogelijkheden als Ono en Castelen fit zijn en De Guzman en Owoeri speelgerechtigd zijn. Wij hebben altijd voor ogen gehad dat een nieuwe speler ook echt een versterking moest zijn."

Meer van Erwin Koeman is te lezen in het blad Sportweek.

Meer op




Tags

koeman karagounis erwin sportweek alfred blad castelen eredivisie goor guzman ono owoeri portugal schreuder spoeling vlietstra weekblad

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda