Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord: vlaggenactie bij UEFA Cup duel toegestaan

31 augustus 2005 17:07

Verslaggever: K

Feyenoord heeft positief gereageerd op het verzoek van de Supportersvereniging om De Kuip voor het duel tegen Rapid Boekarest vol te mogen hangen met vlaggen en spandoeken. De Kuip zal leeg zijn bij dat duel omdat er vanwege de straf naar aanleiding van de ongeregeldheden tegen Sporting Lissabon geen toeschouwers mogen zijn bij het duel. Aanvankelijk liet Feyenoord weten eerst bij de UEFA te checken of het is toegestaan.

Door op de lege tribunes zo veel mogelijk vlaggen en spandoeken aan te brengen weten de spelers zich straks hopelijk toch nog enigszins gesteund door Het Legioen.

Op Feyenoord.nl staat uitgelegd wanneer de vlaggen en spandoeken moeten worden ingeleverd en wanneer gewenst weer kunnen worden opgehaald.

Meer op




Tags

uefa vlaggen kuip vlaggenactie boekarest legioen lissabon rapid sporting supportersvereniging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki