Transparent
Inloggen
Sluiten

Uithuilen en vizier vervolgens op Ajax

6 december 2000 08:23

Verslaggever: RvN

Zo snel mogelijk uithuilen en vervolgens vergeten zo was de strekking van de meeste reacties na afloop van het verloren UEFA Cup duel tegen VFB Stuttgart. De nederlaag kwam hard aan en echte oorzaken voor het verlies konden niet gevonden worden. Alleen de vermoeidheid in het elftal werd als reden aangedragen.

Het niet vanaf het begin meespelen van de fitte Korneev en Van Wonderen was volgens Van Marwijk niet van invloed op de wedstrijd. 'Ik heb er geen moment spijt van. Ik ben niet iemand die snel verandert. Tegen Sparta ging het toch ook goed met deze elf spelers. Bovendien kon ik de fysieke kracht en lengte van Jochemsen in de spits goed gebruiken.' aldus Van Marwijk.

Van Marwijk wil dat de hoofden nu zo snel mogelijk leeg geraken van deze wedstrijden, zodat het elftal zich volledig kan richten op de klassieker tegen Ajax. Als Feyenoord die in eigen huis winnend zou kunnen afsluiten, doet de club een enorme stap in de strijd om het behalen van de Nederlandse titel. Dat is nu de absolute hoofdprijs geworden nu Europees voetbal voor een jaar voorbij is.

Meer op




Tags

marwijk uithuilen vizier aangedragen hoofden hoofdprijs jochemsen klassieker korneev sparta stuttgart titel uefa vfb wonderen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda