Transparent
Inloggen
Sluiten

Kuyt: nog nooit zo goed gevoeld na duel Feyenoord; seizoen gedeeltelijk geslaagd

28 augustus 2005 17:39

Dirk Kuyt was na afloop van Ajax - Feyenoord zeer blij met de overwinning. "Voor het legioen is het seizoen nu al geslaagd en voor ons gedeeltelijk ook. Ik voel me geweldig. Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld na een wedstrijd van Feyenoord dan nu." zo liet hij weten in een reactie voor Radio Rijnmond. "Voor mijn gevoel was Ajax voetballend beter, al is dat in het veld als speler soms moeilijk te beoordelen. Wij probeerden er voetbal tegenover te zetten, maar ook veel strijd. Als team hebben we het goed gedaan."

In de tweede helft kreeg de spits kramp. "Dit is het gevolg van alle dingen die er de afgelopen weken rondom mij te doen geweest zijn. Je moet toch tijd steken in alle berichten, media te worden staan etc. Dat kost een hele hoop energie en blijft soms in je hoofd malen."




Tags

kuyt kramp legioen malen rijnmond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda