Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: dit geeft vertrouwen

28 augustus 2005 16:24

Erwin Koeman vond dat zijn ploeg in de eerste helft goed had gespeeld in de Arena, de tweede helft was in zijn ogen een stuk minder. "We wisten dat we hier de ruimte zouden krijgen om te voetballen. Dan is het van belang om de eerste pass zuiver te spelen. Voor rust hebben we dat een aantal keer zeer goed gedaan. We hebben voor rust weliswaar ook wel 1 of 2 kansen weggegeven, dat moet ik wel zeggen. Kalou maakte een fantastische goal, ik had voor het begin al tegen hem gezegd dat het zijn wedstrijd zou gaan worden."

"In de tweede helft was het voetballend een stuk minder, natuurlijk op het laatst ook door het uitsluiten van Snoyl. We speelden na rust te snel de diepe bal terwijl we de ruimte hadden om breed te spelen en te zoeken naar de opening. Maar de jongens hebben goed gereageerd door met zijn allen te blijven vechten tot aan de laatst seconde. Dit is een goed begin. Dat geeft vertrouwen aan de jongens. Maar we moeten wel in gedachten houden dat we pas drie wedstrijden hebben gespeeld. Het kan in een keer omslaan als je niet 100% je werk blijft doen."

Minder tevreden was Koeman over de actie die Snoyl rood opleverde. "De een geeft hem wel de ander niet. Maar dit was een domme actie. Daar mag je geen actie inzetten. Dat weet hij zelf ook, maar op dat moment had hij wellicht andere dingen aan zijn hoofd."
Tags

koeman snoyl arena erwin kalou opening zuiver

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanslag acardipane bae biden dahl democraten dest fight hadj hancko heerenveen kennedy kraaij kuip middenveldert moussa nadje nomination priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment zerrouki