Transparent
Inloggen
Sluiten

FEYENOORD VERSLAAT AJAX: 1-2

28 augustus 2005 14:25

Feyenoord heeft laten zien dit seizoen weer mee te tellen in de top. De ploeg versloeg knap Ajax in de Arena met 1-2. Het was natuurlijk weer K2 dat voor de doelpunten zorgde. Voor rust was het Kalou, vlak na rust was het Kuyt die trefzeker was. 75 minuten lang was Feyenoord de sterkste ploeg in de Arena. Daarna lag Feyenoord onder druk en kon het slechts met moeite Ajax van de goal houden. Uiteindelijk werd het 1-2 via invaller Charisteas, verder liet Feyenoord het niet komen. De verdediging stond nu aanmerkelijk beter opgesteld dan vorig seizoen. Dit ondanks dat Feyenoord de laatste 18 minuten met 10 man kwam te spelen omdat Ferne Snoyl na zijn tweede gele met rood van het veld moest.

[later meer]




Tags

arena aanmerkelijk charisteas ferne kalou kuyt snoyl trefzeker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.433 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fitheid gelul jacobs jans joseph kraaij liverpool marquis meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie ron slot stengs streuer twente wereldsalaris zeroukki