Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord uitgeschakeld door VFB Stuttgart

5 december 2000 16:01

Verslaggever: JL

Het is Feyenoord dindsdagmiddag in Duitsland niet gelukt om de vierde ronde van de UEFA-Cup te behalen. De Rotterdammers verloren van VFB Stuttgart met 2 - 1.
Aangezien de eerste wedstrijd eindigde in een 2 - 2 gelijkspel is de uitschakeling een feit. In de eerste helft kwam de thuisploeg na een half uur spelen op voorsprong door een doelpunt van Meissner. Het duurde tot ongeveer 20 minuten voor tijd voordat de Feyenoorders pas iets terug konden doen. Patrick Paauwe bracht de hoop op een overwinning en kwalificatie terug door een prachtige vrije trap achter keeper Hildebrand te schieten. In de laatste minuut maakte scheidsrechter Cesari en Balakov echter een einde aan de Rotterdamse droom. Na een vermeende 'overtreding' van Dudek legde Cesari de bal op de stip. De Bulgaar benutte het cadeautje gretig door de beslissende treffer aan te laten tekenen.

VFB Stuttgart - Feyenoord 2 - 1 (1 - 0)

Scoreverloop:

1 - 0 Meissner (28)
1 - 1 Paauwe
2 - 1 Balakov

Scheidsrechter: Cesari

Toeschouwers: 10.000

De opstellingen:

VFB Stuttgart:

Hildebrand, Bordon, Meissner, Blank, Lisztes, Soldo, Gerber, Balakov, Kauf, Dundee, Pinto.

Feyenoord:

Dudek; Emerton, De Haan, Van Gobbel, Tininho; Bosvelt, Tomasson, Paauwe; Kalou, Jochemsen, Leonardo.

Meer op
Tags

stuttgart vfb balakov cesari meissner paauwe dudek hildebrand blank bordon bosvelt bulgaar cadeautje dindsdagmiddag duitsland dundee emerton gerber gobbel haan jochemsen kalou kauf kwalificatie leonardo lisztes opstellingen pinto scoreverloop soldo tininho toeschouwers tomasson uefa vermeende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.071 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane arnesen bane bannis berghuis bozenik danall diemers fer geertruida haps hassel heerenveen jahanbakhsh joh kokcu linssen malacia north ramesoe senesi sinistera slot til toornstra trauner vakkiek veerman vente willykment