Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord claimt domeinnamen; Onrust bij Feyenoordsites voorlopig onterecht

4 december 2000 18:55

Verslaggever: RvN

Bij een aantal Feyenoord fansites is onrust ontstaan nadat bekend werd dat Feyenoord een advocatenburau had ingehuurd om domeinen waarin de naam Feyenoord in voorkomt te claimen. Voor dinsdagmiddag 12 december 16:00 uur zouden die domeinnamen aan de Stichting Feyenoord overgedragen moeten worden.

Feyenoordforever.nl meldt dat na overleg met Feyenoord dat het slechts ging om 'slapende Feyenoorddomeinnamen'. Het gaat hier om domeinnamen die eerder waren vastgelegd door het bedrijf NameSpace, dat onlangs failliet werd verklaard. Feyenoord zou bang zijn dat deze domeinnamen commercieel zouden worden geexploiteerd in de toekomst.

Edward van Wonderen (Feyenoord Internet) liet Feyenoordforever.nl weten dat Feyenoord fansites een waardevolle aanvulling zijn en het niet de bedoeling is deze van het internet te halen.

Bij Ajax gaan de gedachten om fansites te verbiedebn inmiddels verder, hetgeen al veel onrust veroorzaakte.

Meer op




Tags

domeinnamen fansites feyenoordforever feyenoordsites advocatenburau claimen domeinen edward failliet feyenoorddomeinnamen geexploiteerd namespace slapende verbiedebn veroorzaakte wonderen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.466 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta bommel both brain brands clearly detailed during fildena gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk kloese liverpool medication performance slot stuivenberg wehave yoda