Transparent
Inloggen
Sluiten

Paauwe weer blij bij Feyenoord

20 augustus 2005 10:24

Verslaggever: K

In het Rotterdams Dagblad sluit Patrick Paauwe een transfer naar het buitenland nog niet uit, maar het is duidelijk dat hij het weer naar zijn zin heeft bij Feyenoord en niet meer per se hoeft te vertrekken. Het heeft hem goed gedaan dat de club moeite heeft een betere vervanger aan te trekken. "Kennelijk is het niet zo makkelijk om iemand te kopen die in ??n keer zoveel beter is. De club heeft er een paar op het oog gehad, maar sinds de komst van Wim Jansen wordt er kritischer naar nieuwe spelers gekeken. Gelukkig maar."

Paauwe is erg te spreken over Koeman en Jansen. "Geen ingewikkelde dingen. Koeman is de juiste man op de juiste plek bij deze club. Hij is heel duidelijk naar de spelers toe, zegt wat wel en wat niet kan. Daar had deze groep behoefte aan."

"De club heeft er goed aan gedaan om Koeman en Jansen allebei aan te trekken. Het is moeilijk uit te leggen, maar de dingen beginnen weer te lopen zoals het bij een club als Feyenoord hoort."

Lees het uitgebreide interview met Paauwe in het RD.

Meer op
Tags

paauwe jansen koeman rotterdams

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane azzouzi backje biden bologna carranza caru containers dest eredivisie excelsior fight gijs hadj kraaij mls moussa nadje priske smal sobat socrates timber trump twente ueda vance wieffer willykment zerrouki