Zege voor Jong Feyenoord; Leonardo in vorm

18 augustus 2005 00:17 - utrechtsnieuwsblad

Verslaggever: diego10

Dinsdagavond speelde Jong Feynoord tegen de vierdeklasser uit montfoort M.S.V.'19. De talenten van Feyenoord wonnen het duel met 0-5. Na 6 minuten wisten de talenten al van Feyenoord het net al te vinden. Door een fout in de verdediging kon Leonardo de ploeg op 0-1 zetten. De Montfoortse club hield aardig stand en ze kregen nog aardige kansen, een doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel.

Later kreeg Jong Feynoord M.S.V 19 in zijn macht, zeker door uitblinker Leonardo die wel een penalty miste. Na 90 minuten was de scorebord 0-5 voor de talenten van Feynoord, waaronder 2 x Leonardo en 1x Magrao.