Transparent
Inloggen
Sluiten

Zondag flyeractie LN Boek

12 augustus 2005 19:55

Aanstaande zondag heeft het fanzine Lunatic News voor aanvang van de eerste competitiewedstrijd tegen NAC een flyeractie gepland. Zoals iedereen weet komen ze in november met ons boek uit, dit zal een terugblik zijn op zeven jaar LN/Feyenoord.

Sinds enige tijd is er de mogelijkheid om het boek te bestellen, via de site van LN kunnen belangstellenden de machtiging downloaden. Ook is het mogelijk direct 20 euro op ons rekeningnummer over te maken. Veel supporters hebben hier al gehoor aan gegeven.

Zondag staan er bij alle ingangen rondom de Kuip en bij de kantines van DHZ en Varkenoord mensen om de flyers uit te delen. U kunt gelijk de machtiging invullen en meegeven aan de mensen die de flyers staan uit te delen. Bestelt u het boek voor 15 september dan hoeft u geen verzendkosten (3 euro) te betalen.

Een andere mogelijkheid is om de machtiging op te sturen naar het adres wat op de flyer vermeld staat.




Tags

boek flyeractie machtiging flyers aanvang adres belangstellenden dhz downloaden fanzine flyer kantines kuip lunatic nac rekeningnummer terugblik varkenoord verzendkosten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.447 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen gelul jacobs kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda