Transparent
Inloggen
Sluiten

Vrijgezelle Feyenoordmeiden gezocht voor nieuw TV-programma

1 december 2000 21:35

Verslaggever: RvN

Het nieuwe Veronica programma De Relatieman van Menno Buch is op zoek naar vrijgezelle Feyenoordmeiden tussen de 15 en 25 jaar. In het programma komt een echte Feyenoord fan aan bod die op zoek is naar leuke date. De redactie van De Relatieman vroeg ons de volgende oproep te plaatsen:

---------

Vanaf 6 december komt Menno Buch met een nieuw TV-programma op Veronica: De Relatieman. Het programma gaat over mooie, gekke en bijzondere relaties maar ook alleenstaanden met een verhaal komen aan bod. Zo hebben we binnenkort een jongen in de uitzending die op zoek is naar een meisje die net als hij Feyenoord-fan is. Hij heet Sergio, is 20 en absoluut een leuke jongen. Hij heeft kort donker haar, mooie donkere ogen en een vlotte babbel en houdt van stappen en voetbal.

Dus, meiden opgelet: ben je tussen de 15 en 25, vrijgezel en in voor een geintje, reageer dan snel!

De opnames vinden plaats op donderdag 14 december tussen 20.00 uur en 22.30 in De Manege, een grote alleenstaandenclub in Zandvoort. Het is altijd een beetje een feestje met 300 man publiek, muziek en studiogasten dus erg leuk om eens mee te maken. Het is allemaal niet zo serieus dus denk niet dat je zielig overkomt! Het wordt vooral veel lachen, ik verzeker je dat je een topavond zult hebben! We zoeken trouwens een stuk of tien meiden dus neem je vrijgezelle vriendinnen ook mee (als ze tenminste een beetje van Feynoord houden).

Bel dus Martine op 035-6916263 / 06-5466 4147 of mail naar martine@tenfold.nl.

Meer op




Tags

vrijgezelle feyenoordmeiden relatieman buch martine meiden veronica alleenstaanden alleenstaandenclub babbel date feynoord geintje gekke manege meisje muziek opgelet opnames reageer sergio studiogasten tenfold topavond uitzending verzeker vlotte vriendinnen vrijgezel zandvoort

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.317 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane arneslot ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit iran israel kampioensjaar kompas kraaij kroes minteh praag religie rvc slot stengs sugawara timber ueda vertekent wieffer willykment woerts yoda zerrouki