Transparent
Inloggen
Sluiten

Relatie Feyenoord met zaakwaarnemers

11 augustus 2005 14:38

Verslaggever: K

In BN De Stem staat een interessant achtergrondverhaal over de relatie van Feyenoord met de diverse zaakwaarnemers. In totaal heeft Feyenoord voor 35 contractspelers en de drie trainers te maken met 20 verschillende zaakwaarnemers. Rodger Linse, de laatste tijd veel in het nieuws vanwege Kalou, heeft de meeste spelers bij Feyenoord onder contract staan: 10, mede omdat de club volgens het artikel jeugdspelers in het verleden adviseerde Linse te nemen.

De zaak Kalou mag dan problemen hebben gegeven, over Linse is men bij Feyenoord verder goed te spreken. Wotte: "Rodger Linse heeft hiervoor goed werk verricht door de verkoop van Anthony Lurling te regelen. Hij zorgde er ook voor dat Aerts, Castelen en Boussabon transfervrij naar Feyenoord kwamen. Op die momenten ben je als club afhankelijk van de zaakwaarnemer, die ervoor moet zorgen dat een transfervrije speler naar jouw club komt. Aan transfervrije spelers wordt namelijk weinig verdiend. Brengen ze die jongens naar het buitenland, dan kunnen makelaars een veelvoud opstrijken van het bedrag dat ze hier krijgen."

Lees het gehele artikel van de relatie van Feyenoord met diverse zaakwaarnemers: BN De Stem

Meer op




Tags

linse kalou rodger achtergrondverhaal aerts anthony boussabon castelen lurling makelaars opstrijken veelvoud wotte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.516 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment