Transparent
Inloggen
Sluiten

RD: Duitse fans boycotten UEFA Cup duel

1 december 2000 19:41 - Rotterdams Dagblad

Verslaggever: RvN

Het UEFA Cup duel tussen VFB Stuttgart en Feyenoord van komende dinsdagmiddag (16.00 uur) lijkt geboycot te worden door de Duitse fans, zo meldt Rotterdams Dagblad. De fans zijn woedend zijn over het vroege aanvangstijdstip van vier uur. Daardoor waren tot vanmorgen niet meer dan tweeduizend kaarten verkocht.

Volgens een woordvoerder ziet het er voorlopig niet naar uit dat er veel meer Duitse supporters op het duel zullen afkomen. 'De mensen zijn woedend, ze accepteren het niet dat VfB Stuttgart heeft gekozen voor het geld van de Duitse televisie en dat het daardoor noodzakelijk is om de wedstrijd al 's middags te spelen. Maar men moet ook begrip hebben voor het feit dat er nog zoveel Duitse clubs Europees actief zijn en dat iedereen aan zijn trekken moet komen,' aldus de woordvoerder van Stuttgart in het Rotterdams Dagblad.

Meer op Rotterdams Dagblad




Tags

stuttgart uefa boycotten rotterdams vfb geboycot tweeduizend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.443 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda