Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord wint met 0-6 van Voorschoten; debuut Poldervaart en Ekramy; Vier goals Kuyt [foto's]

9 augustus 2005 19:16

Verslaggever: K

Feyenoord heeft het laatste vriendschappelijke duel tegen de amateurs van Voorschoten '97 met 0-6 gewonnen. Dirk Kuyt was de grote man met vier goals. Boussabon scoorde, net als Schreuder (al kan die goal ook als eigen doelpunt worden gezien). De jonge Poldervaart maakte zijn debuut. Ekramy stond in de goal, hij maakte daarmee ook zijn debuut.

De wedstrijd tegen de amateurs van Voorschoten '97 brak in de 17e minuut echt open. Een schot van Schreuder kwam uiteindelijk op de hak van een speler van Voorschoten die hem dus in eigen doel werkte. Een paar minuten later was het topscorer Kuyt die Feyenoord op 0-2 bracht. Na de eerste goal regende het een periode kansen voor Feyenoord. Bij de tweede goal bleef het in de eerste helft. In het vervolg van de eerste helft zakte het niveau terug en kregen ook de amateurs enkele kansen.

In de tweede helft speelde de zondagamateurs van Voorschoten tegen Feyenoord. Al na 7 minuten kwam Feyenoord op 0-3. Kalou gaf de assist en Dirk Kuyt scoorde zijn tweede van de avond. Boussabon tekende na een goede voorzet van Dirk Kuyt voor de 0-4 met zijn hoofd. Boussabon was ook dichtbij de 0-5, maar die inzet eindigde op de paal.

De 0-5 kwam ook op naam van Dirk Kuyt. Kalou had een goede actie, maar zijn inzet werd gestopt. In de rebound was de bal van Kuyt wel raak.

Ook de 0-6 kwam op naam van Kuyt. Dat was al zijn vierde van de wedstrijd. Het zou een wonderschoon doelpunt zijn geweest, een schot van buiten de 16 op een assist van invaller Poldervaart. De jonge speler maakte daarmee zijn debuut in het eerste elftal.

De wedstrijd begon vijf minuten later dan gepland.
Opstelling: Ekramy, Ostlund, Bahia (Said), Greene, Snoyl (Bosschaart), De Graaf (Ghaly), Schreuder (Pardo), Paauwe, Boussaboun (Derijck), Kuyt en Kalou (Poldervaart)

Zie ook:
uitgebreid wedstrijdverslag Feyenoord.nl
Foto's: Feyenoord HVH

Meer op
Tags

kuyt voorschoten poldervaart ekramy boussabon foto kalou schreuder bahia bosschaart boussaboun derijck ghaly graaf greene hak hvh ostlund paauwe pardo rebound snoyl topscorer wedstrijdverslag wonderschoon zondagamateurs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane arne bronckhorst ceo driessen geertruida gimenez gio hancko kloese liverpool marino middenveldert nadje pusic sahin schreuder slot sterkhouders stuivenberg timber topper trauner twente wegdoen wehave wieffer willykment yoda zerrouki