Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman maakt zich niet druk om uitblijven aankopen

7 augustus 2005 12:08

Verslaggever: K

Erwin Koeman liet in een uitgebreid interview in De Telegraaf op Zondag weer eens zien wat voor een trainer hij is. Hij spreekt daarbij uitgebreid zijn waardering uit voor spelers als Schreuder, Lodewijks en ?stlund die voorop in de strijd gaan en nooit verzaken.

Koeman is verder zeer te spreken over de aanwezigheid van Wim Jansen, ondanks dat dat nog niet geleid heeft tot versterkingen. "Ik zit met Wim op ??n lijn. We kenden elkaar nauwelijks, maar het verloopt perfect. We denken hetzelfde over voetbal en wat je mag verwachten van een voetballer bij een club als Feyenoord. Ik ben bijzonder blij met zijn aanwezigheid."

Over het ontbreken van versterkingen tot nu toe maakt Koeman zich niet al te druk. "Er waren best kandidaten, maar die bleken op de ??n of andere manier onhaalbaar. Daar maak ik me niet druk om. Ik ben niet zo?n trainer die alleen maar wil kopen, Het kan juist een uitdaging zijn om met de bestaande groep te groeien, alles eruit te halen."

Volgens Koeman is het verhaal in principe simpel. Indien hij aanvallend hetzelfde weet te presteren met de selectie als onder Gullit en verdedigend het aantal tegentreffers kan halveren dan doet de ploeg mee om de prijzen. "Een simpel verhaal al blijft het moeilijk zoiets in praktijk te realiseren."

Meer op
Tags

koeman aanwezigheid erwin gullit halveren jansen lodewijks schreuder stlund telegraaf verloopt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna carranza caru containers eredivisie excelsior gijs groen jon kraaij mats milambo orban oussama poetin rusland smal socrates timber trump twente ueda westen wieffer willykment