Transparent
Inloggen
Sluiten

Informatie Voorverkoop Voorschoten ?97 - Feyenoord

4 augustus 2005 11:40

Verslaggever: K

Volgende week, op dinsdag 9 augustus, speelt Voorschoten ?97 om 19.00 uur tegen Feyenoord op Sportpark Adegeest. Dit is de laatste oefenwedstrijd voor de Rotterdammers, die 5 dagen later de eerste competitiewedstrijd spelen in de Kuip tegen NAC. De club vroeg de volgende informatie te geven over het duel en de kaartverkoop:

De Voorschotense organisatie meldt, dat er in de voorverkoop al meer dan 2.000 kaarten zijn verkocht en dat het merendeel van de 650 zitplaatsen voor de extra zittribune al grotendeels zijn verkocht. De laatste zitplaatsen zijn all??n verkrijgbaar bij de voorverkoopadressen. Natuurlijk zijn op de wedstrijddag zelf toegangskaarten te koop aan de kassa ?s van Sportpark Adegeest. Voorschoten ?97 verwacht onder normale omstandigheden tussen de 4.000 en 4.500 toeschouwers, want Feyenoord verschijnt op volle oorlogssterkte in Voorschoten en deze wedstrijd begint bijna een traditie te worden. De kassa ?s gaan open om 17.00 uur op de wedstrijddag en de hekken gaan open voor het publiek om 17.30 uur.

Voorverkoopadressen:
Texaco Selfservice Wijngaardenlaan 100 Voorschoten
C-1000 Voordeelmarkt N. Hofland Planciusplantsoen 25 Voorschoten
Wout Bergers Sport Schoolstraat 35 Voorschoten
Hans Mourits Groenten en Fruit Schoolstraat 16 Voorschoten
BP Station Voorschoten Voorschoterweg 20 Voorschoten
Ruudolf Mode Schoolstraat 87 Voorschoten
Wout Bergers Sport Haarlemmerstraat 40 Leiden
Wout Bergers Sport Haarlemmerstraat 232 Leiden
VVV Leiden Promotie Stationsweg 2/D Leiden
Ben Borst Casual Wear Hoofdstraat 71 Noordwijk

De wedstrijd Voorschoten ?97 ? Feyenoord wordt mede mogelijk gemaakt door de wedstrijdsponsors Metselbedrijf Zwaan BV, LEWO BV en Aannemings- en Metselbedrijf J. Pos.

A-junior Jasper de Nooijer zal de aftrap verrichten en voorafgaande aan de wedstrijd zullen de jeugdkampioenen van vorig seizoen een ereronde lopen en wordt aandacht besteed aan de Dames 1 van Voorschoten ?97, die afgelopen seizoen de Van Bruggenadviesgroep-clubwedstrijd hebben gewonnen. Ook zullen bij de entree loten worden verkocht. Het winnende lot geeft recht op een ingelijst, gesigneerd shirt van Feyenoord ?s aanvoerder Dirk Kuijt, die als Katwijker ongetwijfeld een hoop dorpsgenoten zal treffen in Voorschoten. Namens Voorschoten ?97 speelt in de eerste helft het eerste zaterdagelftal en na de pauze de zondag 1.

Prijzen
Zitplaatsen : ? 13,00
Staanplaatsen : ? 10,00
Zitplaatsen jeugd t/m 12 jaar : ? 8,00
Staanplaatsen jeugd t/m 12 jaar: ? 5,00


Intersite
De meest actuele informatie treft u aan op de internetsite: www.voorschoten97.nl.

Bereikbaarheid
Voorschoten is een dorp met 24.000 inwoners en ligt tussen Leiden, Leidschendam en Wassenaar in. Voorschoten is te bereiken via de A4 (afslag Zoeterwoude/Voorschoten), via de A44 (bij Wassenaar afslag Voorschoten nemen) of vanaf Leidschendam/Voorburg binnendoor richting Leiden te rijden. U komt dan vanzelf in Voorschoten. Sportpark Adegeest staat aangegeven op de borden.

Meer op
Tags

voorschoten adegeest bergers schoolstraat voorverkoop wout afslag haarlemmerstraat kassa leidschendam metselbedrijf voorverkoopadressen wassenaar wedstrijddag aannemings actuele aftrap bereikbaarheid besteed binnendoor borden borst bruggenadviesgroep casual clubwedstrijd dames dorp dorpsgenoten entree ereronde fruit groenten hans hekken hofland hoofdstraat ingelijst internetsite intersite inwoners jeugdkampioenen katwijker kuijt kuip lewo lot loten merendeel mode mourits nac nooijer noordwijk oorlogssterkte pauze planciusplantsoen pos promotie ruudolf selfservice station stationsweg texaco toegangskaarten verrichten verschijnt voorburg voordeelmarkt voorschotense voorschoterweg vvv wedstrijdsponsors wijngaardenlaan zaterdagelftal zittribune zoeterwoude zwaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna caru containers emmen eredivisie excelsior gijs groen hancko jon kraaij mats oekraine orban oussama poetin priske smal socrates trump twente vitesse westen wieffer willykment