Feyenoord weer aan kop na zege

29 november 2000 22:28

Door een 2-1 overwinning op stadsgenoot Sparta heeft Feyenoord de kop in de competitie weer heroverd op Vitesse. Feyenoord bleek duidelijk vermoeid. De overwinning kwam dan ook zeer moeizaam tot stand. De Spartaan kayis opende al na 5 minuten met een eigen doelpunt de wedstrijd voor Feyenoord. Het zou tot een kwartier voor tijd duren voordat Paauwe de ploegen op 2-0 bracht. El Khattabi bracht de spanning 3 minuten later weer terug in de wedstrijd. Sparta slaagde er in het vervolg echter niet meer in om ook de gelijkmaker af te dwingen.

Feyenoord blijft door de winst dus in het goede spoor en kan zich nu gaan voorbereiden op de wedstrijden tegen VFB Stuttgart en Ajax.