Transparent
Inloggen
Sluiten

Kalou wil zelf bepalen wat hij doet; Wotte is er klaar mee

1 augustus 2005 22:52

Verslaggever: RvN

Salomon Kalou liet bij Studio Sport weten dat hij zelf wil bepalen waar hij naar toe gaat. Kalou en zijn zaakwaarnemer hamerden erop dat Feyenoord nog wel zou willen onderhandelen met buitenlandse clubs, maar niet met PSV. Dit is tegen het zere been van het kamp-Kalou. De zaakwaarnemer riep Feyenoord om het gezonde verstand te gebruiken en tot een oplossing te komen.

Feyenoord echter lijkt niet meer open te staan voor een vertrek. Aangezien PSV nu ook een afwachtende houding inneemt, probeert het kamp Kalou nu een transfer te forceren.

Tegenover Telegraaf.nl was Mark Wotte nogmaals heel duidelijk. "Wij zijn er klaar mee, PSV en Kalou doen er goed aan om nu ook de zaak te laten rusten. "Niet dat we er wakker van liggen. Als PSV energie in deze kwestie wil blijven steken, moeten ze dat vooral doen. Dan blijft er minder energie over voor andere zaken."

Meer op




Tags

kalou wotte afwachtende hamerden inneemt kwestie salomon telegraaf wakker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.426 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot championship jans kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters performance persie poor reds ron schreuder slot soap stengs there think what will year yoda zeroukki