Transparent
Inloggen
Sluiten

Lazovic mag komende maand nog niet vertrekken

1 augustus 2005 07:24

Verslaggever: K

Danko Lazovic liet na afloop van het duel weten dat zijn armbewegingen na zijn doelpunt tegen Hertha BSC niets betekenden. Hij liet tegenover het Algemeen Dagblad weten zomaar iets gedaan te hebben om zijn doelpunt te vieren. Wel liet hij weten graag naar ADO Den Haag te willen, maar dat hij blijft als Feyenoord dat wil.

Volgens De Telegraaf lijkt daar ook de oorsprong te liggen van de frustratie. Wotte in De Telegraaf: "Ik zeg niet dat hij uiteindelijk niet zal worden verhuurd, maar op dit moment n?g niet. Hij heeft een maand de tijd om alsnog een basisplaats af te dwingen. Erwin Koeman wil hem er graag bij houden en het clubbelang gaat voor het belang van een speler."

Meer op




Tags

lazovic telegraaf ado armbewegingen betekenden danko erwin hertha koeman oorsprong wotte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.637 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alireza arneslot beleeft belenenses benfica estoril gardenier geertruida gijs gimenez hartman ivanusec jong kraaij lopez lukkien malen pina portugal slot smal stengs ueda vuurwerk wehave wieffer willykment yoda zerrouki