Transparent
Inloggen
Sluiten

Schreuder verdedigende middenvelder zondag; geen berichten over Pool Kosowski

29 juli 2005 17:12

Verslaggever: K

Erwin Koeman zal voorlopig met een verdedigende middenvelder gaan spelen, zo bevestigde hij op het wekelijkse perspraatje dat ook voor het oefenduel tegen Hertha BSC gehouden werd. "Voor de organisatie op het middenveld is dat het beste. We komen dan altijd met een gelijkwaardig aantal mensen op het middenveld of met een man meer. Dat zorgt voor vertrouwen en ik hoop dat we op die manier makkelijker gaan voetballen." Alfred Schreuder zal die positie voorlopig waarschijnlijk gaaninvullen, zo meldt Feyenoord.nl. Over hem is Erwin Koeman erg tevreden.

Er werd niet gesproken over mogelijke deelname van de Pool Kosowski van FC Kaiserslautern. Der Kicker suggereerde gisteren dat Feyenoord hem graag zou willen testen zondag. Of die berichten niet kloppen of dat Feyenoord er (nog) niet in geslaagd is om hem en zijn club zover te krijgen voor een oefenwedstrijd is vooralsnog niet duidelijk.

Meer op




Tags

kosowski pool schreuder erwin koeman alfred gaaninvullen gelijkwaardig hertha kaiserslautern kicker perspraatje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.543 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita degradatie eredivisie geertruida gimenez kasperk kloese koeman lijnders lingr liverpool lopez middenveldert milambo minteh nieuwkoop pec pedersen pusic read sassuolo sauer schreuder slot stuivenberg twente wehave wieffer