Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing Feyenoord - Sparta

29 november 2000 08:26

Verslaggever: RvN

Vanavond wordt om 20.00 uur in de Kuip de competitiewedstrijd tussen Feyenoord en Sparta gespeeld. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Braamhaar. De derby leeft inmiddels al lang niet meer zo sterk door het sportieve verval van Sparta. Sparta kan in de wedstrijd nog geen gebruik maken van de Ajacied Nieuwenburg die ze gisteren huurden van Ajax.

Feyenoord hoopt weer Kalou, Tomasson en Korneev. Het lijkt onwaarschijnlijk dat de buitenlandse aanvallers alledrie in de basis zullen starten. Ook van Wonderen is bijna voldoende fit om een volledige wedstrijd mee te kunnen spelen bij Feyenoord.

Meer op




Tags

sparta voorbeschouwing alledrie braamhaar derby kalou korneev kuip nieuwenburg onwaarschijnlijk tomasson wonderen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.447 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen gelul jacobs kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda