Transparent
Inloggen
Sluiten

Genk: veel gepraat, weinig daden; Genk waarschuwt Feyenoord voor derde club

26 juli 2005 07:02

Verslaggever: K

Volgens de voorzitter van Racing Genk werd er maandag tussen de Belgische club en Feyenoord weinig vooruitgang geboekt. Dat meldt De Telegraaf vandaag. "De Rotterdammers hebben hun bod niet aanzienlijk verhoogd. Het was veel gepraat, maar weinig daden." Tussen vraag een aanbod zou nog maar een verschil van zo'n half miljoen euro bestaan. De voorzitter zou vandaag uiterlijk duidelijkheid willen.

In de Belgische krant Het Nieuwsblad waarschuwde de voorzitter. "Ik heb een voorgevoel, maar ga niet zeggen in welke richting dat gaat." Hij suggereerde vervolgens dat er nog een club komt, mogelijk Wolfsburg. "Ik denk dat er hier een spreekwoord van toepassing zal zijn: als twee honden vechten om een been."

Meer op




Tags

genk daden waarschuwt honden nieuwsblad spreekwoord telegraaf toepassing voorgevoel waarschuwde wolfsburg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.481 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane antwerp arneslot bla bommel brighton citrate dysfunction erectile eredivisie fildena geertruida heerenveen intensiteit kraaij kuip liverpool medication pec persie potter schreuder sildenafil slot timber vakken voetbalprimeur willykment yoda zeb