Transparent
Inloggen
Sluiten

Test met reactiemogelijkheid op nieuwsberichten

24 juli 2005 10:47

We zijn een test gestart waarbij gereageerd kan worden op de meeste van de op deze site geplaatste nieuwsberichten. We hebben gemerkt dat er veel behoefte bestaat om direct te reageren op nieuws. Nu moest daarvoor op het forum naar de juiste topic gezocht worden. Daarbij kwam dat in nieuwsgerelateerde topics veel reacties kwamen, waardoor de echte discussie onmogelijk wordt. Door de mogelijkheid van reageren op nieuws aan te bieden onder de nieuwsartikelen, hopen we ook te bevorderen dat het forum meer gebruikt wordt waarvoor het bedoelt is, om te discussieren.

Reacties onder het nieuws moeten uiteraard wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. De al bestaande forumregels gelden uiteraard, ??k die met betrekking tot slowchat. Daarnaast zijn anti reacties door fans van andere clubs niet toegestaan. Vooral omdat nieuws actueel is zullen er soms ook snel reacties geplaatst worden die volgens de regels niet door de beugel kunnen. Daarvoor hebben we de hulp van de bezoekers nodig. Voldoen reacties niet aan de regels? Druk dan op de duidelijke help knop om de reactie aan te melden.

We zijn heel benieuwd of dit een toegevoegde waarde voor de site is en of dit in de praktijk goed kan werken.

Voor een discussie hierover, bugs en voorgestelde verbeteringen verwijs ik graag naar het gastenboek op het forum.

Meer op




Tags

nieuwsberichten reactiemogelijkheid anti beugel bevorderen bugs discussieren forumregels gastenboek knop nieuwsartikelen nieuwsgerelateerde slowchat topics verbeteringen verwijs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.150 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg