Transparent
Inloggen
Sluiten

Adams: met van Persie komt het goed

23 juli 2005 12:12 - PZC

Verslaggever: K

Tony Adams, sinds kort jeugdtrainer bij Feyenoord, liet in het PZC weten dat hij geen problemen verwacht voor Van Persie bij Arsenal. "Drie maanden nadat ik zelf uit de gevangenis werd ontslagen, stond ik als aanvoerder van Arsenal met de kampioensschaal boven mijn hoofd. In de cel zitten is geen pretje. Een profvoetballer kan veel problemen in zijn gewone leven hebben, maar op het veld kan je alles van je afschudden. Met Robin komt het wel goed."

Inmiddels heeft Van Persie de training bij Arsenal hervat. "Van Persie is gevallen en moet nu opstaan. Dat valt soms niet mee. Maar alleen de zwakkeren blijven op de grond liggen. De sterken komen overeind. Ik denk dat hij bij de sterkere categorie hoort."

Meer op PZC




Tags

persie adams arsenal afschudden cel gevangenis gewone kampioensschaal pretje profvoetballer pzc sterken tony zwakkeren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.479 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta bommel both brain clearly detailed during fildena geertruida heerenveen intensiteit into kraaij kuip medication modern pec performance players schreuder slot stuivenberg timber vakken willykment yoda