Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman gelooft niet in komst Landzaat wel in Engelaar; coach is te spreken over ontwikkeling selectie

12 juli 2005 06:48

Verslaggever: K

Erwin Koeman liet in het Algemeen Dagblad weten behoorlijk tevreden te zijn over de ontwikkeling van zijn elftal. De trip naar Hongarije gaf hem ook aan hoe het met het mentale vlak van diverse spelers zit.

Hij rekent niet op de komst van Landzaat zo liet hij in het AD weten. "Natuurlijk wil ik als trainer zijnde hem er graag bij hebben. Maar wie niet? Eigenlijk heb ik niet eens zin om er over te praten. Het lijkt me een utopie. Landzaat zit niet in mijn hoofd." Dan gelooft hij meer in de haalbaarheid van Engelaar. "Engelaar is ??n van de spelers die door Feyenoord al lang in de gaten worden gehouden. Hij komt hier ook vandaan. Hij is zo'n type dat bij ons op die positie zou kunnen spelen, laat ik 't daar maar op houden."

Meer op




Tags

engelaar landzaat koeman erwin haalbaarheid hongarije utopie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.462 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda