Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord verslaat Ujpest met 1-3; debuut Derijck

10 juli 2005 21:22

Verslaggever: K

Feyenoord heeft in Siofok het Hongaarse Ujpest met 1-3 verslagen. De wedstrijd was exclusief via Feyenoord Netwerk te volgen. Het duel tegen de satellietclub werd beslist door een eigen doelpunt van de Belg Vandenbroeck die op stage is bij de Hongaren. Bahia en Lazovic scoorde de doelpunten voor de Rotterdammers Bij rust stond het nog 0-0. De jonge Belg Derijck maakte zijn debuut in de tweede helft voor Feyenoord.

Vanuit Hongarije werd gemeld dat er weinig te vertellen valt over de eerste helft. Kansen voor Boussabon en Hofs.
Na rust kwamen Aerts, Pardo en Castelen in het veld. Vlak na rust is het 1-0 geworden door de Hongaarse aanvaller Rajczi. Vlak daarna werd het alweer 1-1 via Bahia. Na een kwartier spelen werd Kalou vervangen door Lazovic.
1-2 werd het door een eigen doelpunt van de Belg Vandenbroeck die in dit duel in de tweede helft werd getest door Ujpest. Dat gebeurde na een inzet van Snoyl.
In de 90ste minuut scoorde Lazovic vanaf een meter of vijf voor Feyenoord de 1-3 uit een assist van Castelen. Hij was in de slotfase al een paar keer dichtbij een doelpunt.

Volgen, waar mogelijk, via de Feyenoordchatbox (svp niet via het forum)

Scoreverloop:
1-0 Rajczi ('48),
1-1 Andr? ('50.),
1-2 Vandenbroeck ('72 eigen doelpunt)
1-3 Lazovic ('90)

Opstelling Feyenoord: Lodewijks ('46 Aerts), Ostlund ('46 Derijck), Greene, Bahia, Snoyl, Hofs ('69 De Graaff), Paauwe ('66 Pardo), Schreuder ('46 Castelen), Boussaboun, Kuyt en Kalou ('61 Lazovic)

Vanavond speelt Feyenoord vanaf 20.00 uur in de Hongaarse plaats Si?fok een vriendschappelijk duel tegen Ujpest. Dit duel wordt gespeeld in het kader van het samenwerkingsverband met de Hongaarse club. De selectie is inmiddels naar Hongarije vertrokken.

Net als bij de vorige duels tegen de amateurclubs gaan we weer proberen tijdens de wedstrijd af en toe een update van de score te kunnen geven.

Meer op




Tags

lazovic ujpest derijck hongaarse bahia castelen vandenbroeck aerts hofs hongarije kalou pardo rajczi snoyl boussabon boussaboun feyenoordchatbox fok graaff greene hongaren kader kuyt lodewijks ostlund paauwe samenwerkingsverband satellietclub schreuder scoreverloop siofok stage svp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda