Transparent
Inloggen
Sluiten

Bosschaart een maand uit de roulatie

9 juli 2005 11:06

Verslaggever: K

Feyenoord.nl meldt dat na medisch onderzoek is vast komen te staan dat hij een spierscheuring in zijn hamstrings heeft opgelopen. Hij is daardoor naar verwachting een maand uit de roulatie. Hij gaat wel mee op het trainingskamp naar China, maar alleen om te revalideren.

Gisterenavond meldde Feyenoord.nl al dat de blessure waarmee Pascal Bosschaart uitviel tegen Barendrecht een hamstringblessure is. Hij vreesde direct voor een scheuring zo liet hij tegenover Feyenoord.nl weten: ?Zaterdag zal ik een MRI-scan ondergaan, want dit voelt niet goed. Ik hoop niet dat het een scheuring zal zijn, maar ik vrees het ergste. Dit komt wel op een uiterst ongelegen moment.?

Meer op




Tags

bosschaart scheuring barendrecht china gisterenavond hamstrings mri ongelegen pascal scan spierscheuring trainingskamp vreesde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.455 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda