Transparent
Inloggen
Sluiten

Reacties na afloop

24 november 2000 08:01

Verslaggever: RvN

Bij Feyenoord reageerde men na afloop heel realistisch op het 2-2 gelijke spel. Alom was de opvatting dat Feyenoord het gelijke spel volledig aan zichzelf te wijten had door een zwak optreden in de tweede helft. Met name Ullrich van Gobbel was erg negatief over zijn eigen prestatie. Maar ook de teamprestatie werd hevig bekritiseerd. De Haan: "Heel slecht, vooral de tweede helft." Volgens de verdediger was de opbouw en passing lang niet meer zo matig geweest als in deze wedstrijd.

"We zijn nog niet uitgeschakeld. Het is duidelijk dat we het lastig zullen krijgen, maar ik weet zeker dat wij daar ook kansen zullen krijgen." aldus Van Marwijk, die achteraf nog blij was dat de Duitsers er ook niet nog met de winst vandoor gingen. Volgens Van Marwijk was de Duitse ploeg fitter. Een aantal spelers kwam net terug na een blessure en miste daardoor in de tweede helft de kracht en energie om tot het uiterste te gaan.

Meer op




Tags

marwijk alom fitter gobbel haan hevig opbouw opvatting passing teamprestatie uiterste ullrich vandoor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane airlines ake bet brighton carranza engeland geertruida gimenez hadj hamberg hancko inter koeman kraaij minteh mls moussa nadje newcastle oostenrijk potter priske roemenie santiago slot smal ueda wehave yoda