Kleine overwinning van Feyenoord tegen Barendrecht

8 juli 2005 19:13

Verslaggever: K

Feyenoord heeft in Barendrecht een 0-3 overwinning behaald op de amateurs van BVV Barendrecht. In een matige wedstrijd scoorden Boussabon, Leonardo en Hofs na rust voor Feyenoord. Van Bart Goor was niets te bekennen in Barendrecht. Een teken aan de wand van een op handen zijnde transfer?

Feyenoord kon vanaf het begin niet imponeren in Barendrecht. In de eerste helft is Pascal Bosschaart geblesseerd uitgevallen. In het tweede deel van de eerste helft werd het niet echt beter waardoor de eerste helft met een 0-0 ruststand eindigde. Feyenoord moest onder een licht fluitconcert naar de kleedkamer.

In de tweede helft werd het ruim vijf minuten na rust 0-1 door invaller Ali Boussabon. Invallers in de tweede helft zijn naast Boussabon, Bandalovski, De Graaff, Lazovic, Pardo, Loovens en Leonardo.

Halverwege de tweede helft werd het spel nog niet beter. Wel werd het 0-2 geworden via de Braziliaan Leonardo. Vlak voor tijd werd het ook nog 0-3 door een geniaal doelpunt van Nicky Hofs na een actie van de sterke Boussabon.

Feyenoord begon met de volgende 11 aan het duel: Lodewijks,Ostlund, Bahia, Greene, Bosschaart, Schreuder, Ghaly, Paauwe, Castelen, Kuyt en Kalou. Het is dus het eerste duel van Dirk Kuyt in de voorbereiding.

Het scoreverloop was live via deze pagina te volgen vanavond.