Feyenoord wint met 0-5 bij Rohda Raalte; debuut voor Boussabon met goal [foto's]

6 juli 2005 20:19

Verslaggever: K

Na de 0-1 tegen Alphense Boys heeft Feyenoord woensdagavond met 0-5 gewonnen tegen Rohda Raalte. Bij rust stond het 0-3 door doelpunten van Kalou en Ali Boussabon en Leonardo. In zijn debuutwedstrijd voor Feyenoord scoorde hij dus direct en wel een schitterende goal. Na rust scoorden Ostlund en Hofs.

Eerste helft: Aerts; ?stlund, Greene, Paauwe, Snoyl; De Graaf, Schreuder, Goor; Leonardo, Boussaboun en Kalou.

Tweede helft: Aerts; ?stlund, Greene, Bahia, Bosschaart; Hofs, Ghaly, Pardo; Castelen, Lazovic en Magr?o.