Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord doet last-minute aanbieding aan Nigeriaanse WK onder 20 aanvaller'

5 juli 2005 23:14

Verslaggever: K

Volgens het Nigeriaanse voetbalblad Kick Off heeft Feyenoord op het moment dat de Nigeriaan Promise Isaac op het punt staat een driejarig contract te ondertekenen bij het Turkse Genclerbiligi hem een vijfjarige aanbieding gedaan. De pas 17-jarige aanvaller van het Nigeriaanse elftal onder 20 dat tweede werd op het WK onder 20. Isaac was ondanks zijn leeftijd aanvoerder van het elftal, hij scoorde een keer in het team dat moeite had met scoren. In het blad wordt een Nigeriaanse voetballer in Turkije gequot die zegt dat de zaakwaarnemer van de jonge aanvaller erop aandringt dat hij bij de Turkse club tekent om zijn carriere in Europa te starten. De speler zelf adviseert de jonge Isaac om vooral niet in het onbetrouwbare Turkije te beginnen.

Meer op




Tags

nigeriaanse isaac minute turkije aandringt blad genclerbiligi gequot kick nigeriaan promise voetbalblad

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.493 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber voetbalprimeur wehave wieffer yoda