Transparent
Inloggen
Sluiten

'Situatie Goor onhoudbaar; middenvelder denkt nog niet aan rechtzaak'

4 juli 2005 07:28 - VRT Teletekst

Verslaggever: K

De zaakwaarnemer van Bart Goor liet tegenover VRT teletekst weten dat de situatie van Goor bijna onhoudbaar wordt. "Bart heeft getraind. Maar het weegt allemaal zwaar. Bart praat voorlopig niet meer met de media, hij is te emotioneel. Hij kreeg een zware krak."

"Bart dacht dat de fans achter hem stonden en dan dit. Hij is geschrokken, echt bang was hij niet. Hij zei toch ook wat de fans denken: hij wil voor de prijzen gaan, net als de supporters."

"Maandag werkt Feyenoord een eerste oefenduel af. Stel dat Bart voor 10.000 toeschouwers een slechte pass geeft, dan houd ik mijn hart vast."

"We gaan ervan uit dat Feyenoord menselijk is en dat het niet zo ver komt. Daar is niemand bij gebaat. De rechter is de allerlaatste optie, echt. Daar denken we nu zelfs nog niet over na. We plannen wel geen gesprekken meer met de club: alles is gezegd."

Meer op VRT Teletekst




Tags

goor onhoudbaar rechtzaak emotioneel krak menselijk teletekst vrt weegt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki