Transparent
Inloggen
Sluiten

Anderlecht dreigt met zaak tegen Feyenoord; gaf geen toestemming aan Derijck

3 juli 2005 09:56

Verslaggever: K

De manager van Anderlecht laat in de Belgische krant Het Nieuwsblad weten dat de club geen toestemming heeft gegeven aan Derijck om mee te trainen met Feyenoord. Tot verrassing van velen nam de jonge Belg Derijck zaterdag deel aan de training en had hij ook een rugnummer toegewezen gekregen. De transfer leek dus rond. Een akkoord is er volgens Anderlecht echter niet.

"We gaven hiervoor geen toestemming. We probeerden deze zaak in der minne te regelen. Nu liggen de kaarten anders. Anderlecht zal alles doen wat binnen zijn juridische macht ligt om zijn belangen te verdedigen. Desnoods maken we er een zaak voor de Fifa van."

Meer op




Tags

anderlecht derijck fifa macht minne nieuwsblad

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot avila brands driessen gaal geluisterd gio gunnen hag input kasperk kloese kraay lingr liverpool meijer middenveldert pastoor podcast pusic rvp slot sobat twente voortzetten wehave yoda