Transparent
Inloggen
Sluiten

Kuyt: ik blijf; Beasley goed alternatief voor Kalou

1 juli 2005 07:25

Verslaggever: K

Dirk Kuyt liet in een interview met het Algemeen Dagblad weten dat er geen concrete interesse is van andere clubs. De speler zal er dan ook zaterdag op de eerste training gewoon bij zijn en dit seizoen bij Feyenoord blijven.

Kuyt liet weten dat hij het gerucht gehoord had dat DaMarcus Beasley in de transfer van Kalou betrokken zou worden. "Ik heb behalve met Erwin Koeman met niemand van onze directie contract gehad, dus ik weet niet of dat daadwerkelijk is besproken. Maar met Beasley zou ik kunnen leven. Op ons niveau kan hij een goeie zijn. Met hem en Romeo Castelen heb je de mogelijkheid om met twee echte vleugelspitsen te spelen als je dat wilt."

Meer op
Tags

beasley kuyt kalou castelen damarcus erwin koeman romeo vleugelspitsen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.715 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanslag acardipane bae biden dahl democraten dest fight gimenez hadj hancko heerenveen kraaij kuip middenveldert moussa nadje priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump ueda vance walemark wieffer willykment zerrouki