Transparent
Inloggen
Sluiten

Anderlecht bood 1 miljoen euro voor Goor; Excelsior en Stoke City ook in de markt voor Loovens

28 juni 2005 07:12

Verslaggever: K

In het Algemeen Dagblad meldt Mark Wotte dat Anderlecht 1 miljoen euro heeft geboden voor Bart Goor. Dat komt echter niet in de buurt van wat Feyenoord verlangt, ondanks dat Feyenoord zelf slechts 250.000 euro betaalde. "Als Anderlecht echt wil dat Goor komt, moet het niet met zo'n schijnbod komen. Dan moet een aanzienlijk hoger bedrag op tafel komen." aldus Wotte in het AD.

Uit de krant Het Nieuwsblad blijkt dat Anderlecht de hoop lijkt op te geven. "Wij boden heel wat meer dan de 250.000 euro die Feyenoord vorig jaar aan Hertha Berlijn betaalde. Maar dat werd zomaar weggelachen. Zo wordt het moeilijk."

Het Algemeen Dagblad meldt verder dat naast het Scotse Falkirk ook Excelsior en Stoke City nog steeds in de markt zijn voor Loovens.

Meer op




Tags

anderlecht goor excelsior loovens stoke wotte berlijn falkirk hertha nieuwsblad schijnbod scotse weggelachen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda