Transparent
Inloggen
Sluiten

marjoleinvdw claimt titel Feyenoord Quiz Seizoen 2004/2005

26 juni 2005 18:54

Verslaggever: K

Vorig seizoen werd ze al zesde, maar dit seizoen is het Feyenoord Netwerk lid marjoleinvdw het gelukt om de Feyenoord Netwerk Quiz te winnen. Ze mag zich dus het komende jaar Feyenoord's grootste kenner van Feyenoord Netwerk noemen. Op de tweede plaats eindigde feya (vorig seizoen was hij de winnaar en hij bevestigt dus zijn status als Feyenoord kenner). Op de derde plaats eindigde randunica. Hij of zijn eindigde in punten gelijk met anja saman, fscheerhoorn en redwhite devil maar eindigt volgens de regels als derde omdat hij het langst lid is.

Bij deze willen we marjoleinvdw, maar ook de nummer twee en drie van harte feliciteren met hun prestatie. Naast de eer zullen zij een eervolle vermelding krijgen bij hun postings op het forum. Dank gaat wederom uit naar Jos voor het samenstellen van de vragen het gehele seizoen.

De top 10:
1 marjoleinvdw
2 feya
3 randunica
4 anja saman
5 fscheerhoorn
6 redwhite devil
7 Obiku
8 armandio
9 Stef
10 Emmo

Bekijk de gehele ranking en jouw positie op de ranglijst.

Voor degenen die niet vanaf het begin van het seizoen meededen is er ook nog een relatief eindklassement.

Meer op




Tags

marjoleinvdw quiz anja devil feya fscheerhoorn kenner randunica redwhite saman titel armandio eer eindklassement emmo feliciteren langst meededen obiku postings samenstellen stef vermelding

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau gelul jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris