Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord ondertekende samenwerkingsverband met KV Mechelen

22 juni 2005 18:33 - KV Mechelen

Verslaggever: K

Feyenoord tekende gisteren een samenwerkingsverband met KV Mechelen. Geheel volgens de nieuwe strategie van de laatste maanden meldt Feyenoord niets meer over de buitenlandse samenwerkingen.

Feyenoord zal voor vier spelers zorgen, zo meldt de Belgische club. Akwasi Nana Asare, een 18-jarige verdediger, en Dennis Masina, een 22-jarige aanvaller, tekenden allebei een contract bij KV Mechelen. Het akkoord houdt in dat Feyenoord de lonen van de door hen uitgeleende spelers blijft betalen. In de beginfase van de voorbereiding zullen vervolgens nog een middenvelder en een aanvaller van Feyenoord de A-kern van KV Mechelen vervoegen. De hoofdtrainer voor volgend seizoen wordt Andr? Wetzel. Net als de spelers wordt zijn loon volledig door de Rotterdammers betaald. De winstpremies daarentegen zijn voor de rekening van KV Mechelen. "Het is dus niet zo dat Wetzel de Feyenoordspelers moet opstellen," aldus voorzitter Johan Timmermans. "Het is ook voor hem belangrijk dat KV Mechelen wint. Zijn contract kan in onderling overleg met Feyenoord opgezegd worden indien er problemen zouden rijzen, maar Andr? Wetzel is alleszins gedreven voor deze job."

Voor beide clubs is deze samenwerking alvast een win-win-situatie. Feyenoord verwacht van KVM een goede opleiding van de uitgeleende spelers. Indien ze op termijn voldoen voor het eerste elftal van Feyenoord dan kunnen ze in Rotterdam gaan voetballen. Zo niet, zullen ze getransfereerd worden. Bij een mogelijke transfer van een geleende speler, krijgt ook KV Mechelen een deel van de transfersom.

Meer op KV Mechelen




Tags

mechelen samenwerkingsverband wetzel ondertekende uitgeleende akwasi alleszins asare beginfase feyenoordspelers geleende getransfereerd job kern kvm lonen loon masina nana rijzen tekenden timmermans vervoegen winstpremies

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave