Transparent
Inloggen
Sluiten

Wotte over situatie Goor; Kuyt en Kalou blijven

13 juni 2005 22:41

Verslaggever: K

Mark Wotte ging tegenover Radio Rijnmond in op de situatie rond diverse spelers (beluister audio). De technisch directeur liet weten met Goor gesproken te hebben. Feyenoord zou niet beloofd hebben Simons te halen. Volgens Wotte zou Goor vooral teleurgesteld zijn, maar zouden zijn woorden in de media enigzins verdraaid zijn. Feyenoord gaat na de vakantie van Goor over een paar weken met de Belg om de tafel zitten om te zien hoe ze verder gaan. Wotte wil wel dat Goor dan positief staat achter Feyenoord.

Ook al worden er mensen ongeduldig, Wotte wil dat Feyenoord de tijd neemt en alleen een speler aantrekt op het juiste moment als iedereen het daarover eens is.

De biedingen op Kuyt zouden niet dermate goed zijn dat een transfer actueel is. Kuyt 'mag alleen voor een absoluut topbedrag weg' en 'alleen naar een club waarbij we Kuyt niet tegen kunnen houden'. 'Het liefst wil ik hem tot zijn 35ste bij Feyenoord houden' aldus Wotte.

Volgens Wotte heeft Kalou voorlopig een buitenlandse transfer afgewimpeld na de teleurstelling over het mislopen van een Nederlands paspoort. Het verlengen van zijn contract wil hij vooralsnog niet. Daarover gaat hij nu in Ivoorkust nadenken. Feyenoord hoopt de gesprekken daarover na de zomervakantie te hervatten.

Meer op




Tags

wotte goor kuyt kalou aantrekt afgewimpeld audio beluister enigzins ivoorkust ongeduldig paspoort rijnmond simons verdraaid zomervakantie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda