Transparent
Inloggen
Sluiten

Interview Wotte in Sportweek: Nederlanders voorkeur; Jansen geeft alleen intern zijn mening

13 juni 2005 18:54

Verslaggever: K

Het weekblad Sportweek komt dinsdag met een interessant interview met technisch directeur Mark Wotte die terugkijkt naar wat er misging afgelopen seizoen en vooruitkijkt. De technisch directeur laat op de kritiek over het aankoopbeleid van buitenlanders weten dat het ook een probleem is van beschikbaarheid van goede spelers. "We kunnen niet alleen Dirk Kuyts aantrekken, daar heb je er niet zoveel van in Nederland. Ja Landzaat, maar die heeft een Ajax-verleden en was daarom ook niet superwelkom." Wel zal Feyenoord de focus leggen op een Nederlands sprekend elftal. "De Nederlandstalige spelers zullen misschien wel iets meer een kans krijgen in de voorbereiding dan de buitenlandse."

Mark Wotte ziet geen problemen met de komst van Wim Jansen. Afgesproken zou zijn dat Jansen geen interviews meer zal geven over het Feyenoordbeleid en alleen intern zijn mening zal geven over zaken binnen en rondom Feyenoord. Daramee zou de rust binnen de club moeten terugkeren. Wotte liet ook weten dat wat hem betreft wel duidelijk is waar 'het lek' zit, volgens hem was dat een rancuneuze ex-werknemer."

Meer op




Tags

wotte jansen sportweek nederlanders beschikbaarheid buitenlanders daramee feyenoordbeleid kuyts landzaat misging nederland nederlandstalige rancuneuze sprekend superwelkom terugkijkt vooruitkijkt weekblad werknemer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.464 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda