Transparent
Inloggen
Sluiten

Opnieuw interesse voor een Chileen? [update]

7 juni 2005 18:46

Verslaggever: K

Volgens de Chileense krant La Tercera zou Feyenoord geinteresseerd zijn in de Chileen Manuel Iturra. De middenvelder speelt ook voor La U in Chili. Volgens de krant zouden vertegenwoordigers woensdag af kunnen reizen om met Feyenoord te onderhandelen. De krant spreekt al over een transfersom van 1,5 miljoen dollar. Hoe concreet de interesse is, is maar de vraag. Wellicht zou er sprake kunnen zijn van een deal met Acuna danwel Pardo?

[Update] De Chileense versie van Terra meldt vanavond dat Alain Silberman, die ook een rol speelde bij de transfers van Acuna en Pardo dit zou hebben gemeld. Daaruit blijkt eigenlijk ook er weinig concreet is. Morgen zouden vertegwnoordigers Erwin Koeman ontmoeten en video's tonen.

Meer op




Tags

chileen acuna chileense pardo alain chili erwin iturra koeman silberman tercera terra vertegwnoordigers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.502 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea citrate fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda