Transparent
Inloggen
Sluiten

Ghaly baalt van vertrek Gullit

5 juni 2005 17:36

Verslaggever: K

Hossam Ghaly heeft als geen ander het afgelopen seizoen lang strijd gevoerd met Gullit, maar uiteindelijk viel juist hem het vertrek van Gullit zwaar. In een interview met EgyptianPlayers.com meldt de Egyptische middenvelder dat het nieuws over het vertrek van Gullit hard aankwam. "Ik was gefrustreerd en het duurde even voordat het tot me doordrong." Volgens Ghaly waren ze juist op dezelfde golflengte beland en behandelde Gullit hem de laatste periode zoals Ghaly wilde. "Hij begon regelmatig met me te praten en begeleidde me. Zoals iedereen weet was mijn eerste jaar onder zijn leiding niet de beste maar het verbeterde en dat gaf een goede uitstekende basis om verder te werken. Ik zal hem echt missen."

Meer op




Tags

gullit ghaly behandelde beland doordrong egyptianplayers egyptische golflengte hossam verbeterde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.531 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese lijnders liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot twente wehave